Styret i Norsk Retrieverklubb, avdeling Kongsvinger og omegn 2015

E-post sendes til retriever.kongsvinger@klubb.nkk.no

   

Vera Synnøve Dahl  Verlo

Leder
Telefon 41 45 92 92

Vera har tre labradorer, og er hovedsakelig engasjert i retrieverjakt. Men går også spor og trener lydighet. Hun er i tillegg  instruktør og sitter i Media og Profileringskomiteen se Synnøve Dahl Verlo
Allan Tingstveit  

Allan Tingstveit

Nestleder
Telefon: 901 77 788

Allan driver oppdrett av golden sammen med sin kjære Mona. Han deltar ivrig på utstilling, men trener også jakt med sine hunder. Allan sitter også i Media og Profileringskomiteen sentralt.

Ingun og Petra  

 

Ingun Solberg

Kasserer
Telefon: 90 93 38 98

Ingun har to brune labradorer. Hovesakgelig som familiehunder, men hun trener også jakt og har deltatt på en og annen utstilling. Hilma, den eldste hunden er godkjent og brukt som terapihund. 

 Ellisiv    

Ellisiv Hovig

Sekretær
Telefon: 907 901 28

Ellisiv har to curlyer og et lite oppdrett av curly. Hovedinteressen er retrieverjakt, men en og annen utstilling blir besøkt i løpet av året. Hun sitter også i raseråd for curly.

Bente  

Bente Svenningsen

Varamedlem
Telefon: 92 44 99 03

Bente har et lite oppdrett av labrador, og deltar på utstilling, trener mye spor, men smaker også på retrieverjakttrening.

 

Hilde-Gunn Brinchmann Østmo

Styremedlem
Telefon: 932 21 235

Hilde-Gunn driver et lite oppdrett av golden og cavalier king charles spaniel.Hovedinteressen er utstilling men har også ambisjoner innen spor.

 

Marianne Furuseth

Styremedlem
Telefon:986 12 889

Marianne har elghund og labradoren Astro. Han er godkjent redningshund og det er hovedfokus for Marianne, men hun trener gjerne jakt og andre disipliner i tillegg. Astro trenger jo en hobby i tillegg til jobben sin.