Klubbhistorie

 

Vi er en av 19 lokalavdelinger under Norsk Retrieverklubb i Norge, og er lokalisert, som navnet tilsier i Midt-Hedmark. Vi har vår "base" i Hamar og Elverum, og håper med det å kunne dekke de aller fleste med Retrievere i Midt-Hedmark. Under midt-Hedmark regner vi Elverum, Rena, Våler, Løten, Hamar, Stange og Ringsaker, og håper vi klarer å dekke opp de fleste! (Selvfølgelig er du velkommen til oss om du bor andre steder!) Ved å tilby kurs og aktiviteter i Hamar og Elverum mener vi at vi bør klare å dekke disse områdene, selv om noen får kort vei å kjøre, og andre lang vei. Vi kan desverre ikke tilby miljøtreninger alle steder, da vi er to som bytter på å ha denne treningen, men det er verdt en kjøretur for en god treningsøkt...? Miljøtreninger har vi hver mandag på HIAS ved Hamar.

Vi er opptatt av at dagens hundeeiere skal bli enda mer kjent med hvordan hunden fungerer, og vi oppdrar hundeeiere i alle klasser på våre kurs og treninger, selvfølgelig på hundens premisser, og kun gjennom positive treningsmetoder. Har du en hund som ikke vil ta apporten, en liten valp som synes det er skummelt å komme ut i den store verden, en 14 mnd gammel hund som bare bjeffer og er "umulig"...ja, så kom på kurs hos oss!!

Går du inn på Aktiviteter, får du en oversikt over hvilke aktiviteter denne avdelingen kan tilby, og her blir det bare mer og mer du som retrievereier kan være med på. Klikk deg inn på hver enkelt av de, for å få mer informasjon!

Vi er i dag 6 personer som sitter i styret i klubben. 

Jaktkomitè (har å gjøre med alt som har med jaktbiten å gjøre i Retrieverens verden; jaktprøve, jakttreninger..)

Utstillingskomitè (har ansvaret for utstillingen vi har 1 gang pr år, og de har også treninger i utstillingsteknikk)

Sporkomitè(har med treninger og prøver i blodspor å gjøre)

Valgkomitè (har ansvaret for at vervene i styret fylles opp, og er klare til årsmøtet)

 

Som medlem får du Hundesport (fra Norsk Kennel Klubb), Retrievernytt (fra hovedklubben) og Voff revy'n (fra oss). Du får via disse bladene, og hjemmesiden, tilbud om alle kursene vi kjører til medlemspris, du får tilbud og informasjon fra oss da det f.eks er turer du kan være med på, ulike medlemsmøter med tema(f.eks tjenestehund, den allsidige retrieveren, adferd/språk/signaler, hundemassasje...)treninger, gratis miljøtrening, aktivitetsdager, klubbmesterskap av ulike slag og alt som måtte dukke opp av tilbud vi ønsker å gi våre medlemmer.

Ønsker du mer informasjon om oss, send oss gjerne en mail!