Retrieverbua er solgt.

Ta kontakt med Boli eiendom Steinkjer og be om informasjon.

 

Hvor er hytta?

Har du GPS dotter du inn følgende,
da blir du guidet til parkeringsplassen.
63°52'24.57 N
11°30'44.00 Ø

HER ER LINK TIL KART

Hva kan hytta by på?

Den ligger ved Stubbsætertjønna på grensa mellom Sparbu og Verdal. Man tar av fra E-6 på Sparbu, i retning østover - merket Betania.

Kjører denne veien rett frem (svak kurve til venstre ved Dalem) til man kommer til Rognhøgda. Her er det merket Volhaugen (til høyre) Kjører langs denne veien til dere kommer til en betalingskasse for veiavgift. Følger denne veien frem til Stubbsætertjønna. Hytta ligger oppe til høyre, ca 70 meter fra veien.

Hytta er godt utstyrt. Det er vedovn i hytta. Videre er det gass med tre kokepunkt. Det er også bra med kjøkkenutstyr, kopper, kokekar osv.

I hytta er det køyseng - to liggeplasser i ner-køya og 1 i overkøya. Det er også madrasser til disse. Annet sengetøy man har behov for må hver enkelt medbringe. I stua er det vinkelsofa, som også kan brukes som sovesofa.

Hytta har en stor altan, som vi bruker å trekke en presenning over hver sommer. Det er også et uthus i tilknytning til hytta. Dette inneholder et separat  "utedo", og et eget rom med ved og diverse utstyr. Det er også et bensinaggregat som kan brukes til lysanlegget i hytta, og eventuelt på medbrakte vaffeljern eller lignende.. Hytta disponerer ikke båt

Hyttekomiteen

Vi har for tiden ingen komite da hytta er lagt ut for salg.

 

Avdelingen kjøpte hytta i 1998.
Retrieverbua er avdelingens klubb hytte.
Flere av klubbens aktiviteter foregår i og ved Retrieverbua.

Hvert år arrangeres det blant annet grillkveld i Retrieverbua.


Bompenger 20,- pr passering
Eller sesongkort 150,- pr år