Her er resultatlisten for Hønsecupen 2012

Klikk her for resultatliste.


Post 6: Apportering

På torsdag 14. juni ble siste post i årets Hønsecup gjennomført. Mange glade hundeførere og hunder hadde møtt opp til dagens øvelse som var apportering for alle klassene; Kyllingene måtte apportere en dummy, Broilerne måtte apportere tre-apport og dummy, mens Kalkunene måtte apportere tre-apport og metall-apport. Alle hundene klarte seg super-bra! Det ble ikke delt ut en eneste 0 på denne posten :-)

Da dagens øvelse var ferdig var det tid for '21' - dette er en apporteringsøvelse hvor hunden skal hente dummier merket med tall fra 1 - 13, og hvor det er om å gjøre å få 21, noe som viste seg å være vanskelig for de fleste. Værgudene holdt regnet unna helt til vi nærmet oss slutten på '21', men da 'bøttet' det til gjengjeld ned slik at premieutdelingene ble flyttet inn i klubbhytta.

Se bildene!

Selv om det var årets siste post ble det også denne gangen kåret dommerfavoritter, og Dommerfavoritter på post 6 ble:

Kalkun - Karin Hanssen m/Robin, Broiler - Anne Kristin Mellgren m/Arrak, Kylling - Hilde Bryhn m/Ludvig

Dette var virkelig kvelden for premieutdelinger, for det var flere premier som skulle deles ut :-)

Årets gavepremie (et gavekort på hjemmebesøk fra Dyrlege Wegger) gikk til:

Vibeke Wang m/Shira

Vi gratulerer!

Vinner av '21' ble:

Tormod Ruud m/Cora

Vi gratulerer!

Til slutt ble vinnerne av Hønsecup 2012 kåret, og årets vinnere ble:

Vinner av Kalkunklassen: Karin Hanssen m/Robin
Vinner av Broilerklassen: Hilde Lundgreen m/Tara
Vinner av Kyllingklassen: Karen Brynildsen m/Java

Vi gratulerer årets vinnere av Hønsecup 2012!!

Vi er veldig godt fornøyd med at så mange glade og flinke hundeførere og hunder har deltatt i Hønsecup'n, og ønsker å takke alle som har deltatt på postene:-)

Vel gjennomført alle sammen!

Da takker vi i Hønsecupkomiteen 2012 for oss!

Da gjenstår vel bare å ønske neste års Hønsecupkomite lykke til med Hønsecup 2013 :-)

Mvh Hønsecupkomiteen 2012


Post 5:  Rallylydighet

I strålende varmt vær ble Hønsecupens nest siste post - Rallylydighet - gjennomført.  Det var nok mange av deltakerne som hadde grudd seg litt til denne posten, men etter bl.a. å ha 'stått foran', snurret, løpt i tunnell, og hoppet fikk alle poeng - ikke en eneste 0 ble delt ut i dag, selv om både hunder og førere nok syntes det var litt varmt å skulle jobbe. 
 
Dagens dommerfavoritter ble:


Kylling;    Kathrine Lamark m/ Kira      Broiler; Hilde Lundgren m/Tara (ikke tilstede da bildet ble tatt)        Kalkun; Tove E. Rosnæs m/Sandra

Da minner vi om Hønsecupens siste post - Apportering - torsdag den 14. juni kl 18:30.

Vel møtt!
 
Mvh Hønsecupkomiteen


Post 4: Avstandskommando

I dag har den 4. hønsecup-posten blitt gjennomført. Denne gangen var vi ikke like heldige med været, men folk stilte i øsende-pøsende regnvær. Øvelsen i dag var avstandskommando - i forskjellige varianter avhengig av klasse. De aller fleste hundene klarte seg bra, men det var nok noen hunder som slettes ikke hadde lyst til hverken og sitte eller dekke i det våte været.

Dagens dommerfavoritter:  Kyllingklassen - Karen Brynildsen m/Java,   Brolierklassen - Gro Langeland m/Fridtjof,   Kalkunklassen - Tormod Ruud m/Dinny.

I dag ble det også avholdt barne- og ungdomscup, og barn/ungdom og hunder imponerte stort i regnværet!!  Det var 3 deltakere i barnecup'n, og 4 deltakere i ungdomscup'n. Dommeren valgte seg Thomas m/Java som sin favoritt i barnecup'n, mens Sara m/Loke ble dommer favoritt i undgomscup'n.  Vi gratulerer!

Se bildene!

Vi gjør oppmerksom på at vi har endret starttid på post 5 og post 6 - Ny starttid er kl 18:30.
 
Da ses vi på post 5 - torsdag 24/5 kl 18:30 :-)
 
Mvh Hønsecupkomiteen


Post 3: Dancing queen

Vi har igjen hatt en deilig, og etterhvert solfylt, dag ved klubbhytta. Dagens øvelse var dekk eller sitt med forstyrrelser fra førerne. I kyllingklassen betydde dette at førerne skulle 'danse' hode-skulder-kne-og-tå mens hundene lå i dekk, dette klarte de fleste veldig bra.  I broilerklassen skulle førerne danse fugledansen til musikk mens hundene lå i fellesdekk - og de fleste var veldig flinke. I kalkunklassen danset førerne jenka, til musikk, rundt på plassen, men alle hundene var så flinke til å sitte at det måtte 'ekstraomgang' med vanskeligere forstyrrelser til, for at dommeren skulle klare å finne en dommer-favoritt.

Men også i dag ble det kåret en dommer-favoritt i hver klasse:

 

Kylling;  Sara Melsen m/Loke         Broiler; Per-Ove Breivold m/Shira       Kalkun; Trude Aas m/Samson

Flere bilder tatt av Anne Kristin Mellgren finner du her.

Vi takker for en hyggelig dag, og minner alle på at post 4 er AVSTANDSKOMMANDO  og det blir BARNE- og UNGDOMSCUP på denne posten.

Vel møtt søndag 15/4 :-)

Mvh Hønsecupkomiteen

 

 


Post 2: Super-G!

Dagens post var en øvelse i lineføring eller fri-ved-foten rundt kjegler, matskåler og personer med fristelser. På tross av at vi måtte endre litt på noen av forstyrrelsene klarte de fleste seg fint :-) Heldigvis for publikum var det noen av hundene som syntes at kjøttboller og kylling ble litt vel fristende og tok seg en smak, men igjen var det mange som imponerte :-)

Dommerens favoritt i dag ble:

Kylling: Ane Christophersen m/Delia - Broiler: Turid Høiem m/Java - Kalkun: Kate Iren Tangnes m/Vilja

I dag ble det arrangert barnecup og ungdomscup for første gang, noe som var utrolig morsomt. Det var 6 påmeldt i barnecup og 2 i ungdomsklassen, veldig gøy å se så mange flinke og lovende barn og ungdommer stille til start. Dommerens favoritt i barneklassen ble Mathilde, og Eirik ble dommerfavoritt i ungdomsklassen.

Da takker vi alle som møtte i dag, og ønsker velkommen til post 3 den 18/3-12.

Bilder:

 

Mvh Hønsecupkomiteen


Post 1: Jeg sa: "Kom hit!"

Da er vi i  gang med årets Hønsecup. Vi har hatt en deilig dag på klubbhytta med mange påmeldte.

Den første posten i årets Hønsecup var innkalling med forskjellige forstyrrelser; tøyball som lå midt i veien, kasting av pipeball, og lokking med leker og godbiter. Mange av hundene syntes nok at det var litt for spennende med forstyrrelser og lot seg lure til å undersøke dette nærmere, men det var også noen som ikke brydde seg i det hele tatt - imponerende :-) Også i år kåres dommerens favoritt i hver klasse, og favoritter på post 1 ble:


Kalkun; Tormod Ruud m/Dinny - Broiler; Nina Størkersen m/Stella - Kylling; Christine Berg m/Tinka

Da ønsker vi alle velkommen til post 2 på søndag den 12/2 :-) På post 2 vil det også være barne- og ungdomscup - sjekk programmet for mer info.

Bilder fra post 1: